Caprese" Salsa " dovlecei cu sare de mare
Reteta Caprese" Salsa " dovlecel cu sare de mare ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 96 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersică caramelizată Caprese cu sare de mare afumată, Salsa Caprese, și Caprese Zucchini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat în tigaie; grătar 4 minute, întorcându-se după 2 minute.
Combinați roșiile, brânza mozzarella proaspătă, busuiocul și usturoiul tocat într-un castron.
Adăugați ulei de măsline și oțet de vin roșu în amestecul de roșii; se amestecă ușor. Împărțiți dovleceii uniform între 4 farfurii. Top dovlecei uniform cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.