Cappuccino Cheesecake Desert Congelat
Cappuccino Cheesecake congelate desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 134 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți unt, maxwell house international suisse mocha, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Desert Cu Cheesecake Cappuccino, Cappuccino Cu Banane Congelate, și Cupe De Cappuccino Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 9x5 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind pe laturile lungi ale tigaiei.
Se amestecă, unt, 2 linguri. din cafeaua instant aromată și zahărul cu furculiță într-un castron mediu până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați 1/2 cană amestec de firimituri pe fundul tigaiei pregătite; rezervați amestecul de firimituri rămas pentru utilizare ulterioară.
Se amestecă și restul de cafea instant aromată într-un castron mediu cu mixer la viteză mică până la amestecare. Bateți la viteză medie 3 min. (Umplerea va fi groasă.) Se amestecă ușor biciul rece. Lingură 1/3 din amestecul de bici rece peste crustă în tigaie; se presară cu 1/3 din amestecul de firimituri rezervat. Repetați straturile de două ori; acoperi.
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie.
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 min. pentru a se înmuia ușor înainte de feliere pentru a servi.