Caponata de la clasa de gătit S. f a lui Loni Kuhn

Caponata de la clasa de gătit S. f a lui Loni Kuhn
Caponata de la Loni Kuhn ' s S. F. clasa de gătit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $ 4.82 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curs De Gătit Indian + Curry Cu Spanac De Năut, Curs de fabricare a Tofu la Cavallo Point Cooking School, și Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele necojite în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Încălziți uleiul de măsline într - o caserolă din fontă emailată de 5 sau 6 litri sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se adaugă vinetele și ceapa și se sotează 5 minute până devin ușor aurii. (Acest pas poate fi eliminat pentru a economisi calorii, deși rețeta nu va fi la fel de autentică. Dacă doriți, puneți vinetele crude și ceapa în caserolă și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați ingredientele rămase în caserolă; se amestecă ușor, dar bine și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Scoateți capacul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până când este gros (acest lucru va depinde de suculența roșiilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Serviți la temperatura camerei într-un castron înconjurat de pâine franceză sau italiană feliată sau ca salată pe frunze de romaine.Se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Ingrediente

10kilograme1 noiembrie 2 lbs roșii (decojite, însămânțate și tăiate cubulețe sau 1 28-oz. poate roșii de prune italiene, nedrenate, tăiate)1 noiembrie 2 lbs roșii (decojite, însămânțate și tăiate cubulețe sau 1 28-oz. poate roșii de prune italiene, nedrenate, tăiate)4Crustă: firimituri de biscuiți grahamcapere (drenate (opțional)capere (drenate (opțional)2morcovi (felii subțiri (opțional)morcovi (felii subțiri (opțional)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină (feliată cu grosimea de 1/3 inch)țelină (feliată cu grosimea de 1/3 inch)21 litru de lapte integral, la temperatura camereivinete, întregi (tăiate în cuburi de 1 inch)vinete, întregi (tăiate în cuburi de 1 inch)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt (tocat sau 2 linguri busuioc uscat)busuioc proaspăt (tocat sau 2 linguri busuioc uscat)2cuișoare de usturoi (tocate)cuișoare de usturoi (tocate)1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi umplute (feliate)măsline verzi umplute (feliate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentefripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2mariceapă (tocată)ceapă (tocată)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian proaspăt (tocat)pătrunjel Italian proaspăt (tocat)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin, ușor rumenite înnuci de pin, ușor rumenite în2ardei grași (roșii sau verzi, tăiați în bucăți de 1 inch)ardei grași (roșii sau verzi, tăiați în bucăți de 1 inch)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare (sau după gust)sare (sau după gust)2Crustă: firimituri de biscuiți graham2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite3Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire21 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini (până la 3, felii)zucchini (până la 3, felii)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista