Caponata de la clasa de gătit S. f a lui Loni Kuhn
Caponata de la Loni Kuhn ' s S. F. clasa de gătit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $ 4.82 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curs De Gătit Indian + Curry Cu Spanac De Năut, Curs de fabricare a Tofu la Cavallo Point Cooking School, și Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele necojite în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Încălziți uleiul de măsline într - o caserolă din fontă emailată de 5 sau 6 litri sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se adaugă vinetele și ceapa și se sotează 5 minute până devin ușor aurii. (Acest pas poate fi eliminat pentru a economisi calorii, deși rețeta nu va fi la fel de autentică. Dacă doriți, puneți vinetele crude și ceapa în caserolă și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ingredientele rămase în caserolă; se amestecă ușor, dar bine și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Scoateți capacul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până când este gros (acest lucru va depinde de suculența roșiilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Serviți la temperatura camerei într-un castron înconjurat de pâine franceză sau italiană feliată sau ca salată pe frunze de romaine.Se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat