Caponata de la clasa de gătit S. f a lui Loni Kuhn

Caponata de la clasa de gătit S. f a lui Loni Kuhn
Caponata de la Loni Kuhn ' s S. F. clasa de gătit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $ 4.82 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Curs De Gătit Indian + Curry Cu Spanac De Năut, Curs de fabricare a Tofu la Cavallo Point Cooking School, și Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele necojite în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Încălziți uleiul de măsline într - o caserolă din fontă emailată de 5 sau 6 litri sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se adaugă vinetele și ceapa și se sotează 5 minute până devin ușor aurii. (Acest pas poate fi eliminat pentru a economisi calorii, deși rețeta nu va fi la fel de autentică. Dacă doriți, puneți vinetele crude și ceapa în caserolă și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ingredientele rămase în caserolă; se amestecă ușor, dar bine și se fierbe, acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Scoateți capacul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute mai mult sau până când este gros (acest lucru va depinde de suculența roșiilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Serviți la temperatura camerei într-un castron înconjurat de pâine franceză sau italiană feliată sau ca salată pe frunze de romaine.Se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

10kilograme1 noiembrie 2 lbs roșii (decojite, însămânțate și tăiate cubulețe sau 1 28-oz. poate roșii de prune italiene, nedrenate, tăiate)1 noiembrie 2 lbs roșii (decojite, însămânțate și tăiate cubulețe sau 1 28-oz. poate roșii de prune italiene, nedrenate, tăiate)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcapere (drenate (opțional)capere (drenate (opțional)2morcovi (felii subțiri (opțional)morcovi (felii subțiri (opțional)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină (feliată cu grosimea de 1/3 inch)țelină (feliată cu grosimea de 1/3 inch)21 litru de lapte integral, la temperatura camereivinete, întregi (tăiate în cuburi de 1 inch)vinete, întregi (tăiate în cuburi de 1 inch)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt (tocat sau 2 linguri busuioc uscat)busuioc proaspăt (tocat sau 2 linguri busuioc uscat)2cuișoare de usturoi (tocate)cuișoare de usturoi (tocate)1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi umplute (feliate)măsline verzi umplute (feliate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)8creveți și cu vene3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2mariceapă (tocată)ceapă (tocată)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian proaspăt (tocat)pătrunjel Italian proaspăt (tocat)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin, ușor rumenite înnuci de pin, ușor rumenite în2ardei grași (roșii sau verzi, tăiați în bucăți de 1 inch)ardei grași (roșii sau verzi, tăiați în bucăți de 1 inch)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare (sau după gust)sare (sau după gust)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire21 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini (până la 3, felii)zucchini (până la 3, felii)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista