Caponata de dovlecei cu pui de cimbru și usturoi
Caponata de dovlecei cu cimbru și usturoi puiul durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, câteva crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Burgeri De Linte, Dovlecei Și Cimbru, Usturoi Cimbru Pui, și Pui Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți un sfert din usturoi, cimbru și câteva condimente în 2 lingurițe de ulei de măsline și puneți deoparte.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie. Sfat în ceapă și țelină și gătiți timp de aproximativ 10 minute până se înmoaie.
Adăugați dovleceii și restul de usturoi și prăjiți câteva minute pentru a se înmuia.
Adăugați roșiile, apa de conserve, caperele, oțetul, sultanele și condimentele. Se fierbe ușor timp de aproximativ 20 de minute până când sucurile s-au îngroșat și legumele sunt fragede.
Între timp, tăiați pieptul de pui în jumătate pentru a se deschide ca o carte.
Așezați-le între 2 straturi de pergament de copt și aplatizați-le puțin bătând ușor cu un sucitor.
Încălziți o tigaie și frecați puiul cu uleiul aromat, aruncând usturoiul. Gatiti timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, sau până când fierte prin va trebui să facă acest lucru este loturi, în funcție de dimensiunea de tigaie.
Tăiați puiul în fâșii și serviți alături de caponata de dovlecei.