Capete Retractate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați capetele micșorate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Capete Retractate, Capete de mere micșorate în cidru de citrice, și Pere Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: instrumente Jack O ' Lantern, presă de balotat pepene galben și frigarui de bambus pentru a crea caracteristici ale feței
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați slănina în cubulețe mici.
Se sotează la foc mediu până se rumenesc și crocant.
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături.
Se sotează ceapa în picături aproximativ 3 minute și se adaugă usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida si incepe sa se rumeneasca. Nu lăsați usturoiul să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Adăugați pesmet și slănină gătită și aruncați.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în tigaie.
Cu presa de pepene galben, scoateți miezul din măr începând din partea de sus (capătul tijei). Săpați doar aproximativ jumătate în jos în măr pentru a îndepărta miezul, nu mergeți până la capăt prin măr și în capătul opus. Acum ar trebui să aveți o fântână în măr de aproximativ 1 inch lățime și 2 inci adâncime (în funcție de dimensiunea mărului dvs.). Cu un cuțit decojit sculpta cu atenție ochii, nasul și gura în partea de mere crearea unei fețe.
La umplutura răcită adăugați parmezan, unt, muștar și 1 lingură de oțet balsamic. Umpleți merele cu umplutură și puneți-le într-un vas de copt, astfel încât să nu atingă. Pentru cele mai bune rezultate au sculptat fețele spre exteriorul vasului.
Periați și stropiți restul de 2 linguri de oțet balsamic pe exteriorul merelor, în special orice caracteristici tăiate ale feței.
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când mărul este moale.