Capete Retractate

Capete Retractate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați capetele micșorate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Capete Retractate, Capete de mere micșorate în cidru de citrice, și Pere Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: instrumente Jack O ' Lantern, presă de balotat pepene galben și frigarui de bambus pentru a crea caracteristici ale feței
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Feliați slănina în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4
Se sotează la foc mediu până se rumenesc și crocant.
5
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se sotează ceapa în picături aproximativ 3 minute și se adaugă usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida si incepe sa se rumeneasca. Nu lăsați usturoiul să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați pesmet și slănină gătită și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bacon GătitBacon Gătit
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Cu presa de pepene galben, scoateți miezul din măr începând din partea de sus (capătul tijei). Săpați doar aproximativ jumătate în jos în măr pentru a îndepărta miezul, nu mergeți până la capăt prin măr și în capătul opus. Acum ar trebui să aveți o fântână în măr de aproximativ 1 inch lățime și 2 inci adâncime (în funcție de dimensiunea mărului dvs.). Cu un cuțit decojit sculpta cu atenție ochii, nasul și gura în partea de mere crearea unei fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
La umplutura răcită adăugați parmezan, unt, muștar și 1 lingură de oțet balsamic. Umpleți merele cu umplutură și puneți-le într-un vas de copt, astfel încât să nu atingă. Pentru cele mai bune rezultate au sculptat fețele spre exteriorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Periați și stropiți restul de 2 linguri de oțet balsamic pe exteriorul merelor, în special orice caracteristici tăiate ale feței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
12
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când mărul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista