Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon

Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon. O porție conține 665 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.09 pe portie. Un amestec de smântână grea, tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Semilune Umplute Cu Praz Acoperite Cu Sos De Cremă De Unt De Homar, Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați vinul și tarhonul tocat și gătiți până când vinul se evaporă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când crema este ușor redusă, aproximativ 10 minute. Răsturnați amestecul într-un blender și piure până se omogenizează. Întoarceți sosul cremos de praz în cratiță și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă sfecla mărunțită, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Într-o cratiță medie, topiți restul de 4 linguri de unt în apă la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați carnea de homar și gătiți doar până se încălzește, 1 până la 2 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
9
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până abia al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală și adăugați sosul de praz, apa rezervată pentru paste și untul din homar; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați pastele în farfurii sau boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
12
Garnisiți cu sfecla și frunzele de tarhon și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista