Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon

Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Capellini de homar cu sos de cremă de praz-tarhon. O porție conține 665 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.09 pe portie. Un amestec de smântână grea, tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Semilune Umplute Cu Praz Acoperite Cu Sos De Cremă De Unt De Homar, Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Pui cu sos de cremă de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați vinul și tarhonul tocat și gătiți până când vinul se evaporă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când crema este ușor redusă, aproximativ 10 minute. Răsturnați amestecul într-un blender și piure până se omogenizează. Întoarceți sosul cremos de praz în cratiță și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă sfecla mărunțită, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Într-o cratiță medie, topiți restul de 4 linguri de unt în apă la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați carnea de homar și gătiți doar până se încălzește, 1 până la 2 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
9
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până abia al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală și adăugați sosul de praz, apa rezervată pentru paste și untul din homar; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Transferați pastele în farfurii sau boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Garnisiți cu sfecla și frunzele de tarhon și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista