Capellini cu roșii și busuioc
Capellini cu roșii și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. O porție conține 693 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel creț, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Capellini, roșii și șuncă cu busuioc și sos de usturoi, Capellini Cu Roșii Cherry, Busuioc Și Brânză De Capră, și Capellini cu roșii galbene prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare și un strop de ulei în oală.
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci).
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc mediu timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, cimbrul, 2 lingurițe de sare, piperul și fulgii de ardei roșu. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 5 până la 7 minute, aruncând ocazional, până când roșiile încep să se înmoaie, dar nu se descompun.
În timp ce roșiile se gătesc, adăugați capellini în oala cu apă clocotită și gătiți timp de 2 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți pastele, rezervând o parte din apa pentru paste.
Așezați pastele într-un bol mare de servire, adăugați roșiile și parmezanul și aruncați bine.
Adăugați o parte din apa de paste dacă pastele par prea uscate.
Serviți boluri mari de paste cu busuioc suplimentar presărat deasupra și un castron mare de parmezan suplimentar pe lateral.