Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi

Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi
Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de urechi de porumb, frunze de busuioc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Capellini cu Ricotta proaspătă, Cartofi prăjiți cu usturoi chili cu ierburi proaspete, și Porumb la grătar pe Știulet cu usturoi prăjit și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați capul de usturoi pe foaia de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei; înfășurați folie în jurul usturoiului șicreveți pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați usturoiul și porumbul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când porumbul este fraged și usturoiul este moale, aproximativ 25 de minute pentru porumb și 40 de minute pentru usturoi. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Strângeți usturoiul din piei într-un castron mare; adăugați orice ulei din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Adauga suc de lamaie, coaja de lamaie, si 3 linguri de ulei; mash usturoi, apoi amestecati amestec. Shuck porumb; tăiați sâmburii din știulet și transferați în același bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Între timp, gătiți pastele în oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Se pune într-un castron mediu; aruncați cu 1 lingură de ulei. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați pastele în cruce de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați paste, verdeață, radicchio, ricotta, parmezan ras și ierburi în castron cu amestec de usturoi; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
IerburiIerburi
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se ornează cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista