Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi
Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de urechi de porumb, frunze de busuioc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Capellini cu Ricotta proaspătă, Cartofi prăjiți cu usturoi chili cu ierburi proaspete, și Porumb la grătar pe Știulet cu usturoi prăjit și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați capul de usturoi pe foaia de folie.
Stropiți cu 2 linguri de ulei; înfășurați folie în jurul usturoiului șicreveți pentru a sigila bine.
Așezați usturoiul și porumbul pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când porumbul este fraged și usturoiul este moale, aproximativ 25 de minute pentru porumb și 40 de minute pentru usturoi. Se răcește ușor.
Strângeți usturoiul din piei într-un castron mare; adăugați orice ulei din folie.
Adauga suc de lamaie, coaja de lamaie, si 3 linguri de ulei; mash usturoi, apoi amestecati amestec. Shuck porumb; tăiați sâmburii din știulet și transferați în același bol.
Între timp, gătiți pastele în oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă de mușcat.
Scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Se pune într-un castron mediu; aruncați cu 1 lingură de ulei. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați pastele în cruce de mai multe ori.
Adăugați paste, verdeață, radicchio, ricotta, parmezan ras și ierburi în castron cu amestec de usturoi; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Se ornează cu parmezan ras.