Cantină macaroane și brânză

Macaroane cantina și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 513 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de piper, lapte, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Încălziți laptele într-o cratiță mică. Se amestecă muștarul, sosul Worcestershire, sarea și sosul fierbinte. Pune deoparte.
Se amestecă 1 1/2 linguri de unt și 3 căni de brânză în macaroanele scurse.
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte peste brânză și macaroane.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Presărați restul de 1/2 cană de cheddar deasupra.
Combinați firimiturile de pâine cu untul topit și întindeți deasupra.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi puneți-l sub broiler timp de 1 până la 2 minute.