Cannoli ii necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 150 calorii. 27 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Chipsuri de ciocolată-Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, zahărul, untul topit și uleiul. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Apoi adăugați apa rece și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Oțet
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine până se omogenizează.
3
Preîncălziți fierul pizzelle. Aruncați aluatul de cannoli 1 lingură pe rând pe fier, închideți capacul și coaceți timp de 1 până la 2 minute. Îndepărtați cu grijă cookie-urile și rotiți-le pe buteliile de gătit în timp ce sunt fierbinți. Lăsați-le să se răcească și scoateți-le din cilindru. Umpleți când toate cojile au fost coapte și răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Coji De Paste
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, zahărul și vanilia până se omogenizează. Îndoiți chipsurile de ciocolată și cireșele (dacă doriți). Folosiți o pungă de patiserie pentru a țeava umplutura în cochilii.