Cannoli i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de zahăr, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza ricotta, 1 1/4 căni de zahăr alb și 2 lingurițe de vanilie până când este netedă și cremoasă. Se amestecă citronul confiat și bucățile de ciocolată semidulce. Se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Citron Confiat
Brânză Ricotta
Zahăr Granulat
Vanilie
2
Pentru a face scoici: Cerneti impreuna intr-un bol 3 cani faina, 1/4 cana zahar, 1 lingurita scortisoara si 1/4 lingurita sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Coji De Paste
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când bucățile au dimensiunea mazărei mici. Se amestecă 2 ouă bătute. Amestecați oțetul alb și apa rece câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Scurtarea
Apă
Ouă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați până când este neted și elastic. Înfășurați în hârtie cerată și răciți la frigider timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
5
Din carton, tăiați un model oval de 6 x 4 1/2 inci.
6
Rulați aluatul răcit cu grosimea de 1/8 inch pe suprafața făinoasă. Folosind modelul de carton și un tăietor de patiserie, tăiați ovale din aluat. Înfășurați ovalele de aluat în jurul tuburilor, doar lipind peste marginile opuse. Sigilați marginile prin periaj cu albușul ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
7
Așezați o cratiță adâncă de 1/2 până la 2/3 plină cu ulei vegetal sau scurtare și încălziți la 360 de grade F (180 de grade C). Prăjiți doar câte coji de cannoli vor pluti neîngropate cu un strat adânc. Se prăjește aproximativ 8 minute sau până devine auriu. Întoarceți ocazional în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannoli
Ulei Vegetal
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Scurgeți excesul de grăsime înainte de a scoate pe hârtie absorbantă. Se răcește ușor.
9
Scoateți tuburile. Se răcește complet cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
10
Când este gata de servit, umpleți cu umplutură de ricotta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
11
Presărați capetele de cannoli cu nuci de fistic tocate și coji de praf cu zahăr de cofetari. Păstrați umplutura de cannoli la frigider.