Cannoli de cireșe uscate și ghimbir

Cannoli de cireșe uscate și ghimbir
Această rețetă servește 25. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coji de cannoli cumpărate, coajă de portocală, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cannoli De Afine Uscate Și Ghimbir, Cizmari de pere și cireșe uscate cu Biscu cu ghimbir-ciocolată, și Cupe de Cannoli cu fistic și cireșe # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Lucrând în 2 loturi, amestecați primele 5 ingrediente în procesor până se omogenizează; adăugați ghimbir și cireșe și procesați până se toacă fin și se încorporează bine. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați ciocolata doar până se omogenizează (nu faceți piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
GhimbirGhimbir
2
Transferați umplutura într-un castron mare. (Umplerea poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lucrând în loturi, transferați umplutura în punga de patiserie fără vârf. Țeavă în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
4
Presărați capetele cu fistic. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 6 ore. Cerneti zaharul pudra peste cannoli si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Nuci De FisticNuci De Fistic
5
* Cremă de brânză italiană; disponibil la multe supermarketuri și piețe italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista