Cannoli de cireșe uscate și ghimbir
Această rețetă servește 25. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coji de cannoli cumpărate, coajă de portocală, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cannoli De Afine Uscate Și Ghimbir, Cizmari de pere și cireșe uscate cu Biscu cu ghimbir-ciocolată, și Cupe de Cannoli cu fistic și cireșe # SundaySupper.
Instrucțiuni
Lucrând în 2 loturi, amestecați primele 5 ingrediente în procesor până se omogenizează; adăugați ghimbir și cireșe și procesați până se toacă fin și se încorporează bine. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați ciocolata doar până se omogenizează (nu faceți piure).
Transferați umplutura într-un castron mare. (Umplerea poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Lucrând în loturi, transferați umplutura în punga de patiserie fără vârf. Țeavă în cochilii.
Presărați capetele cu fistic. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 6 ore. Cerneti zaharul pudra peste cannoli si serviti.
* Cremă de brânză italiană; disponibil la multe supermarketuri și piețe italiene.