Cannoli cu ciocolată burniță

Cannoli cu ciocolată burniță
Cannoli cu burniță de ciocolată necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 3,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, coji de cannoli, brânză de ricotta cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Chipsuri de ciocolată-Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie adăugați ricotta, zahăr, brânză de capră, coajă de portocală și vanilie. Puls până încorporat, nu se amestecă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prin TortPrin Tort
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Așezați umplutura într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați vârful pentru a crea o pungă de conducte. Umpleți fiecare coajă cu umplutura de cannoli și stropiți cu ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista