Cannoli

Cannoli
Cannoli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, migdalele tăiate albite, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta cu 1 cană de zahăr cofetari până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați migdale, chipsuri de ciocolată și lichior de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
MigdaleMigdale
LichiorLichior
3
Puneți cu grijă în coji de cannoli (sau țeavă dintr-o pungă de patiserie), umplând din centru spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannoliCoji De Cannoli
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
4
Presărați farfurii individuale de servire cu zahăr pudră și cacao sau presărați cannoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Garnisiți farfuriile cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
6
Notă: 1/8 linguriță extract de migdale amestecat cu 1 lingură de apă poate fi înlocuit cu lichiorul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
LichiorLichior
MigdaleMigdale
ApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista