Cannelloni de șuncă și praz
Cannelloni de șuncă și praz este un fel principal care servește 4. O porție conține 571 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar integral, jumătate de grăsime CR aproxumme fra aproxince, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcinte cu șuncă și praz, Plăcintă Cu Șuncă Și Praz, și Frittata De Șuncă Și Praz.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Fierbeți prazul feliat cu bulionul într-o tigaie acoperită timp de 5 minute până se înmoaie.
Scurgeți prazul, rezervând stocul, apoi amestecați-le cu șunca și niște condimente. Împărțiți amestecul în 8, lingurați de-a lungul mijlocului fiecărei foi de lasagne, înfășurați-le, apoi puneți-le într-un vas rezistent la cuptor, cu părțile Unite în jos.
Se amestecă 300 ml din stocul rezervat cu crme frache, muștar și cea mai mare parte a brânzei rase. Condimentează, apoi toarnă peste caneloni.
Presărați pesmetul și brânza rămasă, apoi coaceți timp de 20 de minute până când blatul este auriu și crocant, iar umplutura de praz este fierbinte. Excelent cu o salată verde.