Cannelloni de miel al lui Candice cu pesto de mentă
Cannelloni de miel Candice cu pesto de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 12 porții cu 259 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați piper, mentă, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kebab de miel cu pesto de mentă , Kabob de miel cu pesto de mentă și Cotlete de miel pesto de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Fierbe pastele în apă clocotită neacoperită până când sunt fierte, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Tăiați fiecare foaie în jumătate, pe lățime.
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți mielul în uleiul încins până se rumenește uniform, 7 până la 10 minute. Asezonați cu salvie, cimbru, sare și piper.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza de capră în mielul fiert. Pune aproximativ 1 lingură de amestec de miel în centrul fiecărei foi de lasagna și rulează într-un cilindru; aranjați pe o farfurie.
Amestecați menta, nucile de pin și uleiul de măsline într-un blender până se toacă mărunt, dar nu se lichefiază; se stropesc peste rulouri pentru a le servi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.