Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)

Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)
Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 520 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, vin, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Escarole și fasole fierte (post pentru oaspeți), Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, și Cannelloni De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați foile de paste într-un castron mare sau vas de copt și acoperiți cu apă fierbinte. Se lasă să se înmoaie, agitându-le ocazional, până când sunt maleabile, cel puțin 30 de minute. Între timp, puneți ciupercile uscate într-o măsură lichidă de 2 litri și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă fierbinte. Cuptor cu microunde la putere mare până la fierbere, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ciupercile și stoarceți uscat, rezervând lichid de înmuiere. Tăiați aproximativ ciupercile în bucăți de 1/2 până la 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
În timp ce trecutul și ciupercile se înmoaie, puneți cartoful dulce într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când cartoful nu prezintă rezistență atunci când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scurgeți și transferați în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați sirop de arțar și 1 lingură de ulei de măsline și procesați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Alternativ, pentru a face fără procesor, treceți cartoful printr-un ricer într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă siropul de arțar și uleiul de măsline și se condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ciuperci proaspete și înmuiate și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până când ciupercile sunt bine rumenite pe toate părțile, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru și gătiți, amestecând și aruncând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați 1 linguriță de sos de soia și 2 lingurițe de suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Întoarceți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați vin alb și gătiți, răzuind bucățile rumenite cu lingura de lemn. Se lasă să se reducă la jumătate, apoi se adaugă lichidul de înmuiere a ciupercilor împreună cu fasolea. Se fierbe la foc mic până se reduce cu 1/3, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
13
Adăugați escarola, sosul de soia rămas și sucul de lămâie rămas și condimentați după gust cu sare și piper. se fierbe la foc mic până când escarola se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
EscarolaEscarola
14
Turnați fasolea și escarola într - un vas de copt de 9 x 13 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
15
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Transferați foile de paste pe un strat dublu de prosoape de hârtie și uscați-le pe ambele părți. Lucrând câte o bucată, așezați pastele plate pe tăbliță cu capătul scurt paralel cu marginea mesei, adăugați 1/8 de amestec de cartofi și 1/8 de amestec de ciuperci până la 1/4 din foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
17
Rulați foaia departe de dvs. într-un cilindru. Repetați cu toate cele 8 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
18
Nestle se rostogolește în vasul de copt și se umezește blaturile lingând puțin din lichidul de tigaie peste ele. Acoperiți bine vasul cu folie și transferați-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
19
Coaceți timp de 20 de minute, îndepărtați folia și continuați să coaceți până când vârfurile de caneloni sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
20
Așezați imediat, așezând două caneloni pe fiecare farfurie și înconjurându-le cu fasole de unt și escarole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
CannelloniCannelloni
EscarolaEscarola
21
Presărați pătrunjel și stropiți cu ulei de măsline extravirgin suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
22
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista