Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)

Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan)
Cannelloni de cartofi dulci și ciuperci cu Escarole fierte și fasole de unt (Vegan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 520 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, vin, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Escarole și fasole fierte (post pentru oaspeți), Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, și Cannelloni De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Așezați foile de paste într-un castron mare sau vas de copt și acoperiți cu apă fierbinte. Se lasă să se înmoaie, agitându-le ocazional, până când sunt maleabile, cel puțin 30 de minute. Între timp, puneți ciupercile uscate într-o măsură lichidă de 2 litri și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă fierbinte. Cuptor cu microunde la putere mare până la fierbere, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și lăsați ciupercile să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ciupercile și stoarceți uscat, rezervând lichid de înmuiere. Tăiați aproximativ ciupercile în bucăți de 1/2 până la 1 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
În timp ce trecutul și ciupercile se înmoaie, puneți cartoful dulce într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic și se gătește până când cartoful nu prezintă rezistență atunci când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scurgeți și transferați în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați sirop de arțar și 1 lingură de ulei de măsline și procesați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Alternativ, pentru a face fără procesor, treceți cartoful printr-un ricer într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă siropul de arțar și uleiul de măsline și se condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ciuperci proaspete și înmuiate și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până când ciupercile sunt bine rumenite pe toate părțile, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru și gătiți, amestecând și aruncând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați 1 linguriță de sos de soia și 2 lingurițe de suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întoarceți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați vin alb și gătiți, răzuind bucățile rumenite cu lingura de lemn. Se lasă să se reducă la jumătate, apoi se adaugă lichidul de înmuiere a ciupercilor împreună cu fasolea. Se fierbe la foc mic până se reduce cu 1/3, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
13
Adăugați escarola, sosul de soia rămas și sucul de lămâie rămas și condimentați după gust cu sare și piper. se fierbe la foc mic până când escarola se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
EscarolaEscarola
14
Turnați fasolea și escarola într - un vas de copt de 9 x 13 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Transferați foile de paste pe un strat dublu de prosoape de hârtie și uscați-le pe ambele părți. Lucrând câte o bucată, așezați pastele plate pe tăbliță cu capătul scurt paralel cu marginea mesei, adăugați 1/8 de amestec de cartofi și 1/8 de amestec de ciuperci până la 1/4 din foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
17
Rulați foaia departe de dvs. într-un cilindru. Repetați cu toate cele 8 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Nestle se rostogolește în vasul de copt și se umezește blaturile lingând puțin din lichidul de tigaie peste ele. Acoperiți bine vasul cu folie și transferați-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Coaceți timp de 20 de minute, îndepărtați folia și continuați să coaceți până când vârfurile de caneloni sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
20
Așezați imediat, așezând două caneloni pe fiecare farfurie și înconjurându-le cu fasole de unt și escarole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
CannelloniCannelloni
EscarolaEscarola
21
Presărați pătrunjel și stropiți cu ulei de măsline extravirgin suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
22
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista