Cannellini fasole și creveți tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pastă de roșii, fasole cannellini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Fasole Cannellini, Tocană de orz și fasole Cannellini, și Tocană de fasole Escarole și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți și devein creveți, rezervând scoici. Acoperiți și răciți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați coji de creveți rezervate în tigaie; sotati 3 minute sau până când cojile devin roz. Se amestecă vinul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă 2 căni de apă, suc de scoici și frunze de dafin; se fierbe 12 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate. Puneți deoparte stocul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 8 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă cimbru, sare, piper și roșii; se aduce la foc mic. Se strecoară stocul de creveți printr-o strecurătoare peste cuptorul olandez; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Adăugați fasolea în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute; scoateți de pe foc. Se amestecă creveții; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când se termină creveții. Se amestecă pătrunjelul.