Cannellini Fasole Albă Chili

Cannellini Fasole Albă Chili
Cannellini Beany White Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $2.44 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cannellini Fasole Chili, Chili de fasole de pui și Cannellini, și Salată De Fasole Cannellini Cu Vinetă Balsamică Albă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate59
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista