Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet este un vegetarian felul principal. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1928 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, coniac, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bine rățușa cu sare, puțin ghimbir măcinat și cuișoare măcinate.
Se pune pe un raft într-o tigaie și se prăjește într-un cuptor de 325 km F. timp de 1 1/4 ore.
Scoateți rața din cuptor și puneți-o într-o caserolă adâncă de fier.
Se toarnă coniac încălzit peste el și se aprinde.
Se adauga Muscadet, ceapa lipita cu catei, morcovi si beurre mani. Amestec. Reveniți la cuptor pentru a găti timp de 30 de minute, bătând rața ocazional cu lichid în caserolă.
Între timp curățați și feliați cartofii și rumeniți-i bine în unt. Ar trebui să gătească până când sunt doar moi, dar crocante în jurul marginilor și la exterior. Agitați tigaia din când în când pentru a nu se lipi de fund. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați stafidele în amestecul de rață în caserolă și gătiți încă 10 minute, ungând o dată. Pentru a servi, aranjați rața pe un platou fierbinte și înconjurați-o cu cartofi.
Se toarnă puțin din sos peste rață și se servește restul într-o barcă cu sos.
Cu aceasta, beți Muscadet răcit.