Caneton au Muscadet

Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet este un vegetarian felul principal. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1928 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, coniac, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați bine rățușa cu sare, puțin ghimbir măcinat și cuișoare măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se pune pe un raft într-o tigaie și se prăjește într-un cuptor de 325 km F. timp de 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți rața din cuptor și puneți-o într-o caserolă adâncă de fier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se toarnă coniac încălzit peste el și se aprinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
5
Se adauga Muscadet, ceapa lipita cu catei, morcovi si beurre mani. Amestec. Reveniți la cuptor pentru a găti timp de 30 de minute, bătând rața ocazional cu lichid în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuscadetMuscadet
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp curățați și feliați cartofii și rumeniți-i bine în unt. Ar trebui să gătească până când sunt doar moi, dar crocante în jurul marginilor și la exterior. Agitați tigaia din când în când pentru a nu se lipi de fund. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați stafidele în amestecul de rață în caserolă și gătiți încă 10 minute, ungând o dată. Pentru a servi, aranjați rața pe un platou fierbinte și înconjurați-o cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Rață întreagăRață întreagă
8
Se toarnă puțin din sos peste rață și se servește restul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
9
Cu aceasta, beți Muscadet răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuscadetMuscadet
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista