Caneloni prăjiți de morcovi și dovlecei de nucă
Morcov prăjit și Butternut Squash Cannelloni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, paste pătrate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă în caneloni de cartofi, Salată prăjită de morcovi și dovlecei cu verdeață mixtă, Cheddar foarte ascuțit și nuci de pin, și Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt mare, antiaderentă, aruncați morcovii și dovleceii cu usturoiul, cimbru și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată sau de două ori, până devin aurii și fragede. Întoarceți cuptorul la 35
Transferați căței de usturoi într-un castron mic și zdrobiți-i cu spatele unei furculițe. Răsturnați legumele rămase într-un castron mediu și zdrobiți-le grosolan. Se amestecă 1/4 cană de parmezan și nucșoară în piureul de legume. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei până la sclipire.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciorba elvețiană și bulionul de pui și gătiți, amestecând frecvent, până când verdeața este fragedă și lichidul din tigaie s-a redus la câteva linguri, aproximativ 10 minute. Se amestecă piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mică.
Adăugați jumătate din frunzele de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Repetați cu frunzele de salvie rămase.
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați foile de paste și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și scuturați orice exces de apă.
Așezați fiecare foaie pe o suprafață de lucru și uscați-o. Puneți 2 1/2 linguri de piure de morcovi și dovlecei în centrul fiecărei foi de paste.
Rulați pastele în jurul umpluturii pentru a forma bușteni.
Așezați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas mic de copt.
Ungeți ușor cu apă și presărați cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți canelonii timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii și încălziți. Lingurați galbenele și mătgul în centrul farfuriilor mari și acoperiți cu caneloni.
Garnisiți cu frunzele de salvie crocante și serviți.