Caneloni prăjiți de morcovi și dovlecei de nucă

Caneloni prăjiți de morcovi și dovlecei de nucă
Morcov prăjit și Butternut Squash Cannelloni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, paste pătrate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă în caneloni de cartofi, Salată prăjită de morcovi și dovlecei cu verdeață mixtă, Cheddar foarte ascuțit și nuci de pin, și Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pe o foaie de copt mare, antiaderentă, aruncați morcovii și dovleceii cu usturoiul, cimbru și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată sau de două ori, până devin aurii și fragede. Întoarceți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Transferați căței de usturoi într-un castron mic și zdrobiți-i cu spatele unei furculițe. Răsturnați legumele rămase într-un castron mediu și zdrobiți-le grosolan. Se amestecă 1/4 cană de parmezan și nucșoară în piureul de legume. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați ciorba elvețiană și bulionul de pui și gătiți, amestecând frecvent, până când verdeața este fragedă și lichidul din tigaie s-a redus la câteva linguri, aproximativ 10 minute. Se amestecă piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Chard ElvețianChard Elvețian
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Topiți untul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați jumătate din frunzele de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Repetați cu frunzele de salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați foile de paste și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
12
Scurgeți și scuturați orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
13
Așezați fiecare foaie pe o suprafață de lucru și uscați-o. Puneți 2 1/2 linguri de piure de morcovi și dovlecei în centrul fiecărei foi de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
14
Rulați pastele în jurul umpluturii pentru a forma bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Așezați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
16
Ungeți ușor cu apă și presărați cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
17
Coaceți canelonii timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii și încălziți. Lingurați galbenele și mătgul în centrul farfuriilor mari și acoperiți cu caneloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
CannelloniCannelloni
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Garnisiți cu frunzele de salvie crocante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista