Caneloni prăjiți de morcovi și dovlecei de nucă

Caneloni prăjiți de morcovi și dovlecei de nucă
Morcov prăjit și Butternut Squash Cannelloni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, paste pătrate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă în caneloni de cartofi, Salată prăjită de morcovi și dovlecei cu verdeață mixtă, Cheddar foarte ascuțit și nuci de pin, și Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o foaie de copt mare, antiaderentă, aruncați morcovii și dovleceii cu usturoiul, cimbru și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată sau de două ori, până devin aurii și fragede. Întoarceți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați căței de usturoi într-un castron mic și zdrobiți-i cu spatele unei furculițe. Răsturnați legumele rămase într-un castron mediu și zdrobiți-le grosolan. Se amestecă 1/4 cană de parmezan și nucșoară în piureul de legume. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați ciorba elvețiană și bulionul de pui și gătiți, amestecând frecvent, până când verdeața este fragedă și lichidul din tigaie s-a redus la câteva linguri, aproximativ 10 minute. Se amestecă piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Chard ElvețianChard Elvețian
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Topiți untul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați jumătate din frunzele de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Repetați cu frunzele de salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați foile de paste și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
12
Scurgeți și scuturați orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Așezați fiecare foaie pe o suprafață de lucru și uscați-o. Puneți 2 1/2 linguri de piure de morcovi și dovlecei în centrul fiecărei foi de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Rulați pastele în jurul umpluturii pentru a forma bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Așezați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Ungeți ușor cu apă și presărați cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
17
Coaceți canelonii timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii și încălziți. Lingurați galbenele și mătgul în centrul farfuriilor mari și acoperiți cu caneloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
CannelloniCannelloni
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Garnisiți cu frunzele de salvie crocante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista