Morcov prăjit și Butternut Squash Cannelloni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bulion de pui, paste pătrate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă în caneloni de cartofi, Salată prăjită de morcovi și dovlecei cu verdeață mixtă, Cheddar foarte ascuțit și nuci de pin, și Cannelloni Umpluți Cu Dovlecei Cu Sos De Șalotă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o foaie de copt mare, antiaderentă, aruncați morcovii și dovleceii cu usturoiul, cimbru și 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată sau de două ori, până devin aurii și fragede. Întoarceți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați căței de usturoi într-un castron mic și zdrobiți-i cu spatele unei furculițe. Răsturnați legumele rămase într-un castron mediu și zdrobiți-le grosolan. Se amestecă 1/4 cană de parmezan și nucșoară în piureul de legume. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați ciorba elvețiană și bulionul de pui și gătiți, amestecând frecvent, până când verdeața este fragedă și lichidul din tigaie s-a redus la câteva linguri, aproximativ 10 minute. Se amestecă piureul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Chard Elvețian
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Topiți untul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați jumătate din frunzele de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Repetați cu frunzele de salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați foile de paste și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
12
Scurgeți și scuturați orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Așezați fiecare foaie pe o suprafață de lucru și uscați-o. Puneți 2 1/2 linguri de piure de morcovi și dovlecei în centrul fiecărei foi de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Cuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Rulați pastele în jurul umpluturii pentru a forma bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Așezați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
16
Ungeți ușor cu apă și presărați cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
17
Coaceți canelonii timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii și încălziți. Lingurați galbenele și mătgul în centrul farfuriilor mari și acoperiți cu caneloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Cannelloni
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Garnisiți cu frunzele de salvie crocante și serviți.