Canelloni de vițel, pui și vită
Carne de vită, carne de pui și carne de vită Canelloni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, ouă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Teresa ' s vitel-sau-pui Piccata, Schnitzel de porc, vițel sau pui, și Miel (sau pui sau vițel) cu tocană de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face clătite: într-un castron mediu bateți bine ouăle, apoi adăugați lapte și unt. Bateți în făină și sare până se omogenizează. (Notă: aluatul este cel mai bine dacă este lăsat să se stabilească timp de 1/2 oră înainte de utilizare). Crepes maro într-o tigaie fierbinte mediu, ceea ce le face 6-8 inci în circumferință. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura de carne: vițel brun, pui și carne de vită în unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă pătrunjelul, brânza, sarea, piperul și nucșoara.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a face sos alb: într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți făina și untul împreună timp de 1 minut. Se amestecă sare, piper și nucșoară, apoi se amestecă laptele și se continuă să se gătească până se îngroașă.
Întindeți 1/2 din sosul de paste în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Se amestecă amestecul de carne în clătite pregătite, plierea pe toate laturile crepului pentru a forma mănunchiuri de dimensiuni de palmier.
Așezați crepele umplute, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Acoperiți cu sosul de paste rămas și turnați sosul alb peste tot. Se acoperă cu brânză mozzarella și se acoperă cu parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când brânza este bulbucată și rumenită în jurul marginilor.