Candy Cane Croquembouche

Candy Cane Croquembouche
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Candy Cane Croquembouche un try. O porție conține 415 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de bastoane de bomboane, brânză mascarpone, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, Plăcintă Cu Trestie De Bomboane, și Candy Cane Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pufurile de patiserie: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aduceți 1 cană de apă, untul, zahărul granulat și sarea la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se scoate de pe foc și se cerne făina direct în tigaie; amestecați cu o lingură de lemn până se formează o pastă. Reveniți la foc mediu și gătiți, amestecând constant, până când pasta este strălucitoare și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se transferă într-un mixer cu suport prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și se bate la viteză medie pentru a se răci ușor, aproximativ 2 minute. Bateți în 1 ou până se încorporează, apoi bateți în încă 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
4
Bateți al treilea ou într-un bol mic, apoi bateți în aluat, câte 1 lingură pe rând, până când este neted și strâns. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot al treilea ou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inci. Pipe 1 1/4-inch runde de aluat pe foile de copt pregătite, aproximativ 1 inch afară; ar trebui să aveți aproximativ 50 de pufuri. (Alternativ, aruncați aluatul în movile mici pe foile de copt cu o lingură.) Neteziți vârfurile de aluat cu un deget umezit, apoi transferați la cuptor și coaceți până se umflă, 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să coaceți până la aur, încă 5 minute. Opriți cuptorul, dar lăsați pufurile în interior să se usuce, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor și străpungeți o mică gaură în fiecare puf cu un cuțit pentru a lăsa aburul să scape; transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Puneți ciocolata albă într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți smântâna grea la fiert într-o cratiță mică, apoi turnați-o peste ciocolată. Bateți ușor până se omogenizează și se răcește, aproximativ 7 minute; amestecați extractul de mentă. Se amestecă mascarpone până se combină. Acoperiți și refrigerați până când este suficient de gros pentru a țeava, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Introduceți vârful pungii de patiserie în orificiul din fiecare puf și țeavă din umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Transferați pufurile umplute pe o foaie de copt; refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Bateți zahărul și laptele cofetarilor într-un bol mare până se omogenizează. Asamblați croquembouche: înmuiați fundul unui puf în glazură, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați puful într-un platou, cu fața în jos. Repetați cu mai multe pufuri, aranjându-le una lângă alta într-un cerc de 7 inci. Completați cercul cu mai multe pufuri pentru a stabiliza baza turnului. Continuați să construiți un turn Conic de pufuri, folosind glazura pentru a le ține pe loc. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați mai mult lapte, câte 1 linguriță odată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Praf croquembouche cu zahăr de cofetari și se presară cu bastoane de bomboane zdrobite; se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Candy CaneCandy Cane
4
Fotografii de Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista