Candy Bar-Fursecuri Cu Unt De Arahide
O porție conține 569 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, batoane de nuga caramel-arahide acoperite cu ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide Bomboane Cupa Cookie-Uri, Unt De Arahide-Fursecuri Cu Bomboane De Ciocolată, și Ciocolată-Unt De Arahide Bomboane Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează.
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de unt, bătând până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Formați aproximativ 2 linguri. aluat în jurul fiecărei bare de nuga, folosind mâinile ușor făinoase și rulează în bile.
Așezați 3 centimetri unul de celălalt pe foi de copt unsuroase sau tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 14 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 5 minute.
Transferați pe rafturi de sârmă.
Notă: Am testat cu Snickers Minis.