Canapele Cremoase De Ceapă
Cremoase ceapa Tartine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, sare condimentată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Jarlsberg, ceapă și canap de mere, Tartine de Anchoa (tartine de hamsie), și Baie De Ceapă Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Caramelizați ceapa sotând în ulei până când sunt maro și ușor lipicioase, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Tăiați pâinea în runde de 2 inci, folosind un tăietor de biscuiți sau un pahar. Toast 1 parte. Condimentează crema de brânză cu sos Worcestershire, sare condimentată, piper negru și roșu și boia de ardei.
Întindeți amestecul de brânză cremă pe partea prăjită a rundelor de pâine. Centrul de sus cu ceapă caramelizată. Înghețați cu maioneză și presărați ușor cu boia de ardei.
Coaceți până la prăjit și bubuit, aproximativ 15 până la 20 de minute.