Camote Tartes Tatins cu semințe de dovleac fragile

Camote Tartes Tatins cu semințe de dovleac fragile
Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 763 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți igname cu diametru, înghețată vanillan, semințe de dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tomate Tartes Tatins, Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Se amestecă zahărul, 2 linguri de apă și un vârf de sare într-o cratiță mică la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare. Se fierbe fără agitare până când amestecul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele; se întinde imediat pe foaia de copt. Se răcește până se întărește. Rupe în bucăți. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
1
Aduceți 8 căni de apă, 1 lingură de vanilie și 1 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați felii de ignam; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 6 minute (nu gatiti prea mult). Folosind lingura cu fante, transferați feliile de ignam în raft; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Pulverizați ușor opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă cu spray antiaderent. Se amestecă 1 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți temperatura la mare. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul, amestecând până se topește și se omogenizează (amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți în 1 linguriță de vanilie. Împărțiți caramelul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
6
Așezați 1 felie de ignam deasupra caramelului în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Folosind 3 1/2-inch rotund cookie cutter, se taie produse de patiserie în 8 discuri. Pierce patiserie peste tot cu furculiță. Acoperiți fiecare felie de ignam cu disc de patiserie. Bateți oul în castron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
BolBol
8
Ungeți ușor patiseria cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Coaceți până când patiseria este rumenită și umflată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Inversați tartele pe farfurii.
12
Se servește cald cu înghețată de vanilie și fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista