Camote Tartes Tatins cu semințe de dovleac fragile
Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 763 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți igname cu diametru, înghețată vanillan, semințe de dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tomate Tartes Tatins, Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Se amestecă zahărul, 2 linguri de apă și un vârf de sare într-o cratiță mică la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare. Se fierbe fără agitare până când amestecul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele; se întinde imediat pe foaia de copt. Se răcește până se întărește. Rupe în bucăți. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Semințe
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
1
Aduceți 8 căni de apă, 1 lingură de vanilie și 1 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați felii de ignam; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 6 minute (nu gatiti prea mult). Folosind lingura cu fante, transferați feliile de ignam în raft; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Pulverizați ușor opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă cu spray antiaderent. Se amestecă 1 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți temperatura la mare. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
4
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul, amestecând până se topește și se omogenizează (amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți în 1 linguriță de vanilie. Împărțiți caramelul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
6
Așezați 1 felie de ignam deasupra caramelului în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Folosind 3 1/2-inch rotund cookie cutter, se taie produse de patiserie în 8 discuri. Pierce patiserie peste tot cu furculiță. Acoperiți fiecare felie de ignam cu disc de patiserie. Bateți oul în castron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Ouă
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Bol
8
Ungeți ușor patiseria cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
9
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Coaceți până când patiseria este rumenită și umflată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Inversați tartele pe farfurii.
12
Se servește cald cu înghețată de vanilie și fragilă.