Camembert Souffles

Camembert Souffles
Camembert Souffles ia în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.38 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită lapte, muștar dijon, piper cayenne și nucșoară măcinată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Camembert la cuptor, Camembert La Cuptor, și Camembert Fondue.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Coat două 8-oz. ramekins cu spray de gătit și presărați ușor cu parmezan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Bateți făina, nucșoara și cayenne până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați Gruyere, Camembert, sherry și muștar până când brânzeturile sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
GruyereGruyere
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se ia de pe foc.
5
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Într-un castron mic cu bătăi curate, bateți albușurile, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri tari. Cu o spatulă, pliați albușurile de ou în amestec de brânză până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Transferați la ramekins pregătiți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 375 de minute pentru 18-22 de minute sau până când partea superioară este umflată și Centrul apare setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru sufle. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Buena Vista La Victoire brut Champagne. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Vinurile luminoase, de culoare aurie susținută este sporită de un șir atractiv, persistent de bule. Buchetul elegant, dens și complex dezvăluie o gamă largă de arome, cum ar fi floarea de tei, indicii de pâine prăjită și miere. Gustul splendid al vinului este plin și bogat, dar bine echilibrat, lăsând o prospețime încântătoare pe gust. Amestec: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista