Camembert - quesadilla de ceapă caramelizată cu Chutney de mere

Camembert - quesadilla de ceapă caramelizată cu Chutney de mere
Rețeta Camembert - quesadilla de ceapă caramelizată cu chutney de mere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. O porție conține 2596 calorii, 73G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,79 USD pe porție. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Crostini de mere și Camembert cu șobolani caramelizați, Quesadilla De Ceapă Caramelizată De Pui, și Quesadilla de anghinare cu ceapă caramelizată și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și gătiți încet până se caramelizează, aproximativ 45 de minute. Apoi amestecați oțetul balsamic și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Lăsați să se răcească ușor înainte de a utiliza în quesadilla.
5
Așezați 6 quesadillas pe o suprafață plană și împărțiți brânza și ceapa printre tortilla. Condimentează umplutura cu sare și piper. Stiva tortilla pentru a face 3 (2 straturi) tortilla, și partea de sus cu tortilla rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Ungeți blaturile cu ulei și grătar, cu ulei în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți quesadillas, închideți capacul și grătați până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute. Feliați în sferturi și așezați 3 sferturi pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Sus, cu o păpușă de chutney de mere și o crenguță de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și jalapeno și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați jumătate din mere, sucul de mere și oțetul și gătiți până când merele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Se ia de pe foc și se amestecă merele rămase și cimbrul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Transferați într-un castron și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire, astfel încât aromele să se contopească.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista