Camembert la cuptor cu cimbru și usturoi

Camembert la cuptor cu cimbru și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Camembert la cuptor cu cimbru și usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de baghetă, sare de mare, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi La Cuptor Cu Cimbru, Fontina la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și cimbru, și Cartofi Copți Cu Usturoi, Cimbru Și Hamsie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți camembert-ul din cutie și aruncați orice ambalaj din hârtie de ceară. Luați un pătrat de folie de 10 inci și puneți-l în cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați camembert înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
4
Pătrundeți vârful camembert-ului cu vârful unui cuțit și împingeți feliile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Presărați frunzele de cimbru deasupra și stropiți cu siropul de arțar. Strângeți ușor folia peste brânză. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Sirop De ArțarSirop De Arțar
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Ungeți două foi pătrate de 12 inci (dimensiunea foii de copt) de hârtie pergament cu ulei. Tapetați o foaie de copt cu una dintre foile de pergament uleiate, cu ulei în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți feliile de baghetă peste foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare de mare zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
9
Așezați foaia de pergament rămasă, cu ulei în jos, peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Se introduce la cuptor cu camembert și se gătește ambele timp de 10 până la 12 minute până când brânza a crescut și pâinea este crocantă. Deschideți folia și înmuiați-o în bagheta fierbinte pentru o gustare simplă. Delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
BaguetteBaguette
BrânzăBrânză
PâinePâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Din Ia 5 ingrediente: 95 feluri de mâncare delicioase folosind doar 5 ingrediente de James Tanner. Text copyright pentru 2010 James Tanner; fotografie pentru 2010 Anders Sch. Publicat de Kyle Books, o amprentă a lui Kyle Cathie Limited. Publicat pentru prima dată în Marea Britanie în 2010 de Kyle Cathie Limited.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista