Camembert la cuptor cu cimbru și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Camembert la cuptor cu cimbru și usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de baghetă, sare de mare, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi La Cuptor Cu Cimbru, Fontina la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și cimbru, și Cartofi Copți Cu Usturoi, Cimbru Și Hamsie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scoateți camembert-ul din cutie și aruncați orice ambalaj din hârtie de ceară. Luați un pătrat de folie de 10 inci și puneți-l în cutie.
Așezați camembert înăuntru.
Pătrundeți vârful camembert-ului cu vârful unui cuțit și împingeți feliile de usturoi.
Presărați frunzele de cimbru deasupra și stropiți cu siropul de arțar. Strângeți ușor folia peste brânză. Pune deoparte.
Ungeți două foi pătrate de 12 inci (dimensiunea foii de copt) de hârtie pergament cu ulei. Tapetați o foaie de copt cu una dintre foile de pergament uleiate, cu ulei în sus.
Întindeți feliile de baghetă peste foaie.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare de mare zdrobită.
Așezați foaia de pergament rămasă, cu ulei în jos, peste pâine.
Se introduce la cuptor cu camembert și se gătește ambele timp de 10 până la 12 minute până când brânza a crescut și pâinea este crocantă. Deschideți folia și înmuiați-o în bagheta fierbinte pentru o gustare simplă. Delicios!
Din Ia 5 ingrediente: 95 feluri de mâncare delicioase folosind doar 5 ingrediente de James Tanner. Text copyright pentru 2010 James Tanner; fotografie pentru 2010 Anders Sch. Publicat de Kyle Books, o amprentă a lui Kyle Cathie Limited. Publicat pentru prima dată în Marea Britanie în 2010 de Kyle Cathie Limited.