Cambulă Umplută Cu Carne De Crab

Cambulă umplute cu carne de crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, carne de crab, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flounder Umplute Cu Carne De Crab (Lite-Bleu), Vinete Umplute Cu Carne De Crab, și Tilapia Umplută Cu Carne De Crab.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați ciupercile și ceapa verde; sotati 2 minute.
Adăugați brânză, maghiran tocat și piper; gatiti, amestecand continuu, pana se topeste branza.
Se ia de pe foc; adăugați carne de crab, pesmet și suc de lămâie și amestecați bine.
Spoon crabmeat amestec uniform pe fileuri; rulati fiecare file, jellyroll moda, începând de la capătul îngust. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, într-un vas mic de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 10 minute.
Presărați brânză elvețiană peste rulouri; coaceți încă 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Îndepărtați murăturile de lemn și, dacă doriți, garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de maghiran.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.