Cambulă Prăjită

Cambulă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Flounder prăjit în tigaie. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cambulă Prăjită, Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt, și Cambulă prăjită cu cartofi în pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Combinați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, ou, albuș de ou, arpagic și sos fierbinte într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Sos FierbinteSos Fierbinte
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
3
Așezați făina într-un vas separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Dredge 2 fileuri în făină, scuturând orice exces; scufundați în amestec de ouă, acoperind ambele părți. Așezați imediat fileurile în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc usor si fulgii de peste cand sunt testati cu furculita. Repetați cu uleiul rămas, fileurile, făina și amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista