Cambulă la cuptor cu unt de caper

Flounder coapte cu unt de plante-Caper este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cambulă coaptă cu mărar și cremă de Caper, File de Snapper cu ierburi și unt de Caper, și Cambulă cu sos de pătrunjel și Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°. ceață ușoară cu spray de gătit un vas de copt suficient de mare pentru a ține fileurile de pește într-un singur strat.
Așezați fileurile în vasul de copt și presărați cu sare și piper.
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul într-un bol mic și stropiți peste pește.
Coaceți până când peștele este gătit și nu mai este translucid, 7 până la 10 minute.
În timp ce peștele se gătește, topiți untul într-o tigaie mică până se spumează. Se amestecă tarhonul și caperele. Cu o spatulă, transferați peștele gătit în farfurii și turnați sosul de unt deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.