Cambulă la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 378 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână file de talpă, bulion de pui, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine integrală de grâu, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cambulă La Cuptor, Cambulă Crocantă La Cuptor, și Cambulă Crocantă La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Presărați ceapa verde și ciupercile într-un 13-in. x 9-în. x 2-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit antiaderent. Aranjați peștele peste legume, suprapunând cel mai gros capăt al fileurilor peste capătul subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presară cu maghiran, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maghiran
3
Se toarnă vin sau bulion și suc de lămâie peste pește. Acoperiți cu brânză și pesmet; stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Coaceți, neacoperit, la 400 de grade F timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.