Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Fluturașul cu salsa de Papaya curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 93 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, roșii de prune, ceapă purpurie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salsa Flounder, Papaya Salsa, și Papaya Salsa.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un bol, amestecând bine. Acoperiți și răciți cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Locul pește pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 6 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Sau, acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți peștele pe raft și grătați, acoperit, 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Pentru a servi, lingurați papaya salsa peste pește.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.