Cambulă Creolă cu cuscus de lămâie
Cambulă Creolă cu cuscus de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 144 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, garnitură: lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare includ Cambulă Creolă, Creolă Plată Umplută, și Cambulă Creolă cu sos de fructe de mare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în 6 bucăți.
Așezați într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună roșii și următoarele 7 ingrediente; lingura peste pește.
Coaceți la 500 timp de 7 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Se servește cu cuscus de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.