Cambulă Afumată Din Texas
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Cambulă afumată din Texas ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $11.44 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1242 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de măsline, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Tartă Cu Somon Afumat Din Texas, și Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un fumător pentru căldură mare, aproximativ 350 de grade F (175 grade C). Dacă nu aveți fumător, pregătiți un grătar pentru căldură indirectă. Dacă aveți un grătar pe gaz, opriți-vă aici și găsiți o altă rețetă!
Curățați și scalați o cambulă proaspătă. Las capul pe aspectul dramatic, dar cei mai mulți oameni panică la vedere. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face 3 sau 4 fante diagonale pe corp suficient de mari pentru feliile de lămâie. Feliați jumătate din lămâie în felii subțiri. Frecați un strat ușor de ulei de măsline peste pește, apoi strecurați cealaltă jumătate de lămâie peste el și frecați puțin piper negru. Frecați sau apăsați 1 lingură de mărar în fantele de pe corp și introduceți ferm felii de lămâie.
Așezați fluturașul pe o bucată mare de folie de aluminiu și pliați părțile în sus în jurul peștilor. Ar trebui să existe suficientă folie pentru a sigila într-un pachet, deși doriți să o deschideți deocamdată.
Așezați peștele pe grătar sau fumător și aruncați câteva mâini de așchii de lemn înmuiate pe cărbuni. Închideți capacul și fumați bine timp de aproximativ 10 minute. Odată ce peștele a fost aromatizat de fum, puteți sigila folia și puteți trece la căldură directă dacă doriți, dar prefer să o fumez până când ați terminat. Când peștele este gata, carnea ar trebui să se desprindă ușor cu o furculiță.
Scoateți peștele de pe grătar folosind folia ca mâner și garnisiți cu mărar proaspăt rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.