Calzone umplute cu Broccoli rabe și cârnați

Calzone umplute cu Broccoli rabe și cârnați
Calzones umplute cu Broccoli rabe și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 678 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, sugestie de servire: sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Calzone umplute cu Broccoli rabe și cârnați, Ricotta Calzones cu cârnați și Broccoli Rabe, și Ricotta Calzones Cu Cârnați Și Broccoli Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluatul calzone: într-un castron mic, combinați drojdia și zahărul și bateți împreună cu apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea 15 minute; când apa arată spumoasă și miroase foarte drojdie, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu atașamentul cârligului pentru aluat, adăugați făinurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă amestecul de drojdie-apă și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
DrojdieDrojdie
6
Se amestecă pentru a combina la viteză medie. Când s-a format o bilă de aluat, continuați să frământați până când aluatul este strâns și deloc lipicios, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Ungeți ușor un bol de amestecare, așezați aluatul în vas și acoperiți cu un prosop de ceai sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Așezați vasul într-un loc cald pentru a lăsa să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și lăsați-l să crească din nou timp de 30 până la 40 de minute. În timpul ultimei creșteri, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pentru umplutura de broccoli rabe și cârnați: aduceți la fierbere o oală cu apă bine sărată și pregătiți o baie de gheață bine sărată. Aruncați broccoli rabe în apa clocotită, rotiți-vă și apoi scoateți-o în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
CârnațiCârnați
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se lasă să se răcească și apoi se toacă grosier.
11
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați cârnații și tocați-l cu marginea lingurii mari de bucătărie. Gătiti până când cârnații se rumenesc și se sfărâmă. Se amestecă broccoli rabe și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
CârnațiCârnați
13
Se transferă într-un bol mare de amestecare și se amestecă ricotta și parmezanul. Gustați pentru a vă asigura că este delicios și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
14
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Pentru asamblare: odată ce aluatul este odihnit, împărțiți aluatul în nouă bile de 2 inci. (Salvați 3 bile pentru un alt scop.) Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați cele 6 bile de aluat în cercuri de 8 inci care au o grosime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
16
Așezați aproximativ 3/4 cană din umplutură pe jumătatea inferioară a unui cerc de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
17
Periați jumătatea inferioară a cercului cu spălarea ouălor. Îndoiți jumătatea superioară a cercului pentru a întâlni aproape marginea inferioară a aluatului. Îndoiți marginea inferioară a aluatului peste marginea superioară și strângeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
18
Ungeți partea superioară a aluatului cu spălarea ouălor și presărați cu semințe de susan. Repetați acest proces cu restul de aluat și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
AluatAluat
OuăOuă
19
Așezați calzonele umplute pe tăvi de foi și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Serviți fierbinte sau la temperatura camerei cu sos de roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista