Calzone Hawaiiene
Calzonele hawaiene necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 310 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de aluat de pâine, ardei gras, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Fierbinte, Fierbinte, Fierbinte Calzones, Calzone, și Sunca Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în pătrate 4 (6 1/2-inch).
Întindeți 2 linguri de sos de paste uniform pe fiecare pătrat, lăsând o margine de 1/2 inci. Lingurați 1/2 cană de amestec de șuncă pe fiecare pătrat și presărați fiecare cu 1 lingură de brânză mozzarella. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a forma un triunghi, apăsând marginile pentru a sigila.
Așezați calzone pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila. Înveliți blaturile de calzone cu spray de gătit; presărați parmezan.
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.