Calzone De Vită Măcinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați calzonele de vită măcinate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, pastă de roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, Ziua Săptămânii Triple Play-Meal #2: Carne De Vită Calzones, și Plăcintă Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați feliile de pepperoni în jumătate și dați deoparte.
Gătiți carnea de vită măcinată, ceapa și usturoiul într-o tigaie mare, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă; scurgere.
Se amestecă pasta de roșii și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă pepperoni și brânzeturi.
Combinați oul și laptele, amestecând bine; pus deoparte.
Desfaceți crustele de pizza; tăiați fiecare în 4 pătrate. Lingură 1/3 cană amestec de carne de vită măcinată pe fiecare pătrat, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor; periați ușor marginile cu amestec de ouă. Îndoiți în jumătate în diagonală și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt ușor unse; periați blaturile de calzone cu amestec de ouă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot