Calzone De Vită
Calzonele de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pudră de ceapă, brânză mozzarella parțial degresată, mușchi măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Calzone De Vită Măcinată, Zi De Lucru Triple Play-Masa # 2: Carne De Vită Calzones, și Sunca Calzones.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Gatiti 1/2 Lira sol muschi de vita, 1/2 cana ceapa tocata, 1 lingurita praf de ceapa, 1 lingurita praf de usturoi, 1 lingurita uscate condimente italiene, și 2 căței de usturoi tocat într-o tigaie mare se lipeasca la foc mediu-mare 5 minute, amestecand sa se năruie carne de vită.
Tăiați aluatul în 4 porții egale.
Rotiți 1 porție într-un cerc de 6 inci pe o suprafață de lucru presărată cu 1 lingură de făină. Repetați procedura cu aluatul rămas și făina.
Lingura 1/4 cana de carne de vită de umplere în centrul fiecărui cerc; se presara fiecare cu 1/4 cana de branza.
Ungeți marginile aluatului cu apă; pliați aluatul în jumătate peste umplutură, apăsând ferm pentru a sigila.
Așezați calzonele pe foaia de copt pregătită; acoperiți blaturile cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când crusta se rumeneste. Se răcește ușor și se servește cu sos cald de pizza, dacă se dorește.