Calzone de pui și busuioc
Calzonele de pui și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, piept de pui măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Brânză de capră, busuioc și calzone de cârnați italieni, Calzone de pui la grătar, și Calzone de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul și puiul în tigaie; saut 5 minute sau până când puiul nu mai este roz, amestecând să se sfărâme. Se amestecă sosul de pizza și piperul. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Lăsați să stea 10 minute.
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; tăiați aluatul în sferturi. Bateți fiecare porțiune într-un dreptunghi de 8 x 6 inch. Împărțiți amestecul de pui uniform între dreptunghiuri; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de brânză. Lucrând cu un dreptunghi la un moment dat, pliați aluatul în jumătate peste umplutură, ciupind marginile pentru a sigila. Repetați procedura cu dreptunghiurile rămase.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon