Calzone De Paste Cu Cârnați-Ciuperci
Calzonele de paste cu cârnați-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 450 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, sos de spaghete, brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ambalajele cu role de ou, puteți urma acest fel principal cu Sundaes De Sorbet Cu Chipsuri Condimentate Cu Unt ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, Paste Cu Cârnați Și Ciuperci Cu O Oală, și Paste cu cârnați și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. vas de copt dreptunghiular de grăsime, 13x9x2 inci. Gătiți cârnații și ceapa în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de spaghete; gatiti pana se incinge.
Lingură amestec de cârnați pe jumătate din fiecare înveliș de rulou de ou până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu ciuperci, 1/2 cană de brânză mozzarella și Brânză Gorgonzola. Umeziți ușor marginile ambalajelor cu apă. Îndoiți umplutura; apăsați marginile pentru a sigila.
Se pune în vasul de copt.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când calzonele sunt fierbinți și brânza începe să se rumenească.
Se serveste cu sos de spaghete suplimentare în dorit.