Calzone De Paste Cu Cârnați-Ciuperci

Calzone De Paste Cu Cârnați-Ciuperci
Calzonele de paste cu cârnați-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 450 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, sos de spaghete, brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ambalajele cu role de ou, puteți urma acest fel principal cu Sundaes De Sorbet Cu Chipsuri Condimentate Cu Unt ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci, Paste Cu Cârnați Și Ciuperci Cu O Oală, și Paste cu cârnați și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 400 F. vas de copt dreptunghiular de grăsime, 13x9x2 inci. Gătiți cârnații și ceapa în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de spaghete; gatiti pana se incinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Lingură amestec de cârnați pe jumătate din fiecare înveliș de rulou de ou până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu ciuperci, 1/2 cană de brânză mozzarella și Brânză Gorgonzola. Umeziți ușor marginile ambalajelor cu apă. Îndoiți umplutura; apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
5
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când calzonele sunt fierbinți și brânza începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Se serveste cu sos de spaghete suplimentare în dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista