Calzone de cârnați și Ricotta
Cârnați și Ricotta Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 662 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,33 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 34 de fani. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, nucșoară, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Calzone de cârnați și Ricotta, Ricotta Calzones Cu Cârnați Și Broccoli Rabe, și Ricotta Calzones cu cârnați și Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.împărțiți aluatul de pizza în 8 bucăți.
Rulați fiecare în disc rotund de 8 inci.
Pentru a face umplutura, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu spre mediu-mare.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 5-7 minute sau pana cand legumele incep sa se inmoaie.
Adăugați spanac; continuați să gătiți aproximativ 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați cârnați fierți, brânză ricotta, parmezan, sare, nucșoară, piper și amestec de ceapă-spanac.
Pentru a face fiecare calzone, așezați umplutura în centrul aluatului rotund. (Rezistați tentației de a umple excesiv aluatul.) Îndoiți aluatul; apăsați marginea și răsuciți pentru a sigila.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați calzonele în jumătate pentru a servi.