Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Calzone cu sos de Paste. Această rețetă face 4 porții cu 1198 calorii, 49G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de ou, condimente, sos de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cașul de brânză, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Brânză De Vaci Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Calzone cu sos de roșii Italian, Trei Calzone De Șuncă De Brânză Cu Sos Marinara De Casă, și Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic).
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente până se amestecă. Se amestecă pepperoni și felii de brânză tocate.Împărțiți fiecare crustă de pizza în 2 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2
Rulați fiecare porție de aluat într-un cerc de 7 inci.Lingură 1/2 cană amestec de brânză de vaci în centrul fiecărui cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură, apăsând marginile pentru a sigila; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă. Înțepați aluatul de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Serviți Calzone cu sos cald de Paste.* Șunca gătită tocată poate fi înlocuită cu felii de pepperoni.Sos De Paste:.Saut ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 2 ore. Împărțiți în porții de rețetă; și congelați porțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Pepperoni
Sos De Paste
șuncă Gătită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.