Calmar Umplute: Kalamarakia Yemista
Squid umplute: Kalamarakia Yemistan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. O porție conține 423 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, frunze de mentă, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Yemista mamei (legume umplute grecești cu orez), Luni fără carne: roșii umplute grecești coapte cu orez (Yemista), și Squid Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu amestecul; gatiti timp de 1 minut.
Adăugați 3 căni de apă, roșii, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și gătiți până când orezul este fraged și apa este complet absorbită, aproximativ 14 până la 16 minute.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați menta și pătrunjelul.
Umpleți calmarul cu amestecul de orez.
Stropiți jumătate din uleiul rămas într-un vas mediu de copt.
Adăugați calmarul și stropiți cu uleiul rămas și sucul de roșii și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până când calmarul este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.