Calmar Umplute: Kalamarakia Yemista

Calmar Umplute: Kalamarakia Yemista
Squid umplute: Kalamarakia Yemistan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. O porție conține 423 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, frunze de mentă, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Yemista mamei (legume umplute grecești cu orez), Luni fără carne: roșii umplute grecești coapte cu orez (Yemista), și Squid Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu amestecul; gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Adăugați 3 căni de apă, roșii, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și gătiți până când orezul este fraged și apa este complet absorbită, aproximativ 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
9
Lasă să se răcească.
10
Umpleți calmarul cu amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
OrezOrez
11
Stropiți jumătate din uleiul rămas într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Adăugați calmarul și stropiți cu uleiul rămas și sucul de roșii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De RoșiiSuc De Roșii
CalmarCalmar
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Coaceți până când calmarul este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greacă în meniu? Încercați asocierea cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista