Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana)
Calmarul din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana) este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 422 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scumpe. Dacă aveți ulei de măsline, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), Calamari în stil Luciana, și Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de 2 galoane puneți calamari, oțet și o plută de vin și umpleți cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 50 până la 60 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Într-o cratiță de 6 litri, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați usturoiul și fulgii de chili și gătiți 4 până la 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați sosul de roșii, vinul și Calamarul și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute. Reglați condimentul, amestecați pătrunjelul și rămânând uleiul și serviți sau lăsați să se răcească și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Măsline, Tăiate în Sferturi
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe