Caleidoscoape De Ouă De Paște

Caleidoscoapele cu ouă de Paște ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1782 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari lichizi, glazură regală, decorațiuni: animale de Paște cu glazură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 4 lingurițe de apă rece și 2 picături de colorant alimentar dorit.
Combinați zahărul și apa colorată într-o pungă de plastic cu fermoar; amestecați bine.
Împachetați amestecul de zahăr ferm și uniform în 2 forme mari de jumătate de ou; îndepărtați excesul de amestec de zahăr. Inversați ouăle pe o foaie de copt; îndepărtați matrițele. Folosind o spatulă, radeți ușor o margine plană pe capătul larg al fiecărui ou pentru a forma o bază.
Coaceți la 200 timp de 15 până la 20 de minute sau până când ouăle se întăresc.
Scoateți din cuptor, răciți și scoateți excesul de zahăr din centrul fiecărei jumătăți de ou cu o lingură sau un cuțit, lăsând o margine de 1/2 inch. Marginile netede cu o spatulă sau o lingură. Reveniți la cuptor și coaceți 10 până la 15 minute sau până se usucă.
Scoateți centrul de 1 ou pe jumătate ușor, până la capăt, cu o lingură sau un cuțit pentru a forma o fereastră ovală, lăsând o margine de 1/2 inch. Marginile netede ale ferestrei cu o spatulă sau o lingură.
Inversați ambele jumătăți de ou pe o foaie de copt. Țeava de gheață regală în jumătate de ou fără fereastră și decorați scena de Paște după cum doriți.
Țeavă glazură regală în jurul marginii ferestrei și așezați ușor deasupra celeilalte jumătăți, formând un ou întreg. Țeavă o margine în jurul marginii exterioare a ferestrei și cusătura de ou.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră să se usuce. A se păstra într-un recipient etanș.
Pentru caleidoscoape orizontale pentru ouă: pregătiți matrițele pentru ouă conform instrucțiunilor și inversați pe o foaie de copt, îndepărtând matrițele. Tăiați ușor 1 inch de la capătul îngust al fiecărei jumătăți de ou pentru a forma o fereastră.
Coaceți conform instrucțiunilor. Scoateți centrul fiecărui ou, lăsând o margine de 1/2 inch. Decorați cojile după dorință. Țeavă glazură regală în jurul marginii interioare a 1 coajă și așezați ușor deasupra cojii rămase, formând un ou întreg. Țeavă o margine în jurul marginii exterioare a ferestrei și cusătura de ou.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră să se usuce.