Caldo Verde
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Caldo Verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cannellini, frunze de dafin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caldo Verde, Caldo Verde, și Caldo Verde.
Instrucțiuni
Tăiați cârnații în felii groase de 1/4 inch.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, amestecați cârnații adesea până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cârnații pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Se amestecă des la foc mediu-mare până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion în tigaie. Legați bățul de scorțișoară, frunza de dafin și ienibaharul în pânză de brânză și adăugați-l în bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Tăiați și aruncați părțile dure ale tulpinilor de guler. Clătiți bine frunzele, scurgeți și stivați.
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în benzi subțiri.
Adăugați verdeață, cartofi și fasole în bulion; acoperiți și aduceți la fierbere.
Se fierbe la foc mic, acoperit, la foc mic timp de 20 de minute.
Adăugați cârnați și continuați să fierbeți, acoperiți, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Îndepărtați și aruncați condimentele învelite.
Se adaugă sare și piper după gust.