Caldeirada (tocană de pește Portugheză) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 240G de proteine, 127g de grăsime, și un total de 2926 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $24.41 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pește, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Tocană De Pește Portugheză, Tocană De Pește Portugheză, și Tocană De Pește În Stil Portughez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare puneți straturi de ceapă, roșii, pește, ardei și cartofi. Faceți straturi până când ingredientele se termină. Pe partea de sus a pus patrunjel, frunze de laur, șofran și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
șofran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se presară cu vin, apă și ulei de măsline.Luați la aragaz și lăsați să gătească într-o flacără mică timp de aproximativ 45 de minute. Agitați tigaia din când în când. Nu amestecați, doar agitați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.